Halloween ontbijt of brunch, incl. tafelversiering

Verras je huisgenoten of collega's met dit griezelig ontbijt of brunch.  Dit gaat gepaard met aangepaste gerechten maar ook zorgen wij voor de juiste tafelattributen om je gasten de stuipen op het lijf te jagen: spinneweb met spinnen, tafelconfetti, draculatanden, vleermuizen, zwarte servietten.

Al onze heerlijke gerechten worden klaargemaakt, geschikt en verpakt door ons volgens de normen van de brunch op Kasteel de Bunswyck: verse producten, grote keuze, heerlijke bereiding door onze eigen keuken. Alles is volledig voorbereid en mooi uitgestald. Je dient alleen de schotels en kommen op tafel te plaatsen ... en klaar!

Je kan ťťn of meerdere van volgende buffetten bestellen, inclusief een glaasje bloedrode cava:

* Halloween ontbijt (min 2 pers): 35 euro pp

* Halloween brunch (min 4 pers) met ontbijt, koud, warm en dessertenbuffet : 65 euro pp

* Halloween lunch (min 4 pers) met koud, warm en dessertenbuffet: 54 euro pp

* Halloween dessertenbuffet (min 2 pers) : 32 euro pp

Wij zorgen voor dranken indien gewenst, prijs zie drankenkaart. Er zijn ook kortingen mogelijk, klik hier.
Voor het materiaal kan een waarborg gevraagd worden. Die waarborg krijg je terug wanneer het materiaal terugkomt.
Het transport is per bestelling, in een straal van 5km is 5 euro . Daarboven is de transportprijs, 10 euro per 5km extra. Opgepast, levering is afhankelijk van de planning van de chauffeur.


Wij kunnen ook zorgen voor alle materiaal op tafel: tafellinnen en servietten, glazen, bestek en borden, tafelspiegel met kandelaar en bloemenvaasje. De prijs is 10euro pp. Wij nenem het vuile serviesgoed mee terug.
Voor bediening is de prijs 40pp en per uur.

Om te bestellen stuur een mail naar info@kasteeldebunswyck.be. Info krijg je ook op 0477/342286. Je ontvangt snel een bevestiging met de betaalgegevens via de bank.  Graag 24u op voorhand bestellen.

Menu ontbijt(al de gerechten zijn voorzien, je moet niet kiezen, min 2 personen)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, zachte sandwiches, mini-croissants, mini-chocoladekoeken of stokbrood met boter;
R.I.P Koekjes, monster donuts en muffins;
Zoet beleg met confituur, choco, honing, speculoospasta en appel-peer stroop;
Huisgemaakte granola met zaden, gedroogde vruchten en noten met yogourt;
Jack-o-lantern fruit bowl;
Hartige vleesschotel met min 4 keuzen van de chef uit : gekookte hesp, rauwe ham, salami pur porc, gebakken patť met ajuinconfituur, rosbiefsneetjes, kalkoensneetjes, gebraadsneetjes, ...;
Kaasschotel met min 4 soorten kaas in sneetjes en kaas in blok, zachte en harde;
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Warme groentjes zoals gebakken champignons, warme kerstommaatjes, witte bonen in tomatensaus, geroosterde mediterraanse groenten;
Warme mummie-worstjes, spek en gebakken appeltjes;

Warme heksen-omelette;
Warme amerikaanse pancakes (1 pp) met gifgroene saus;
Sinaassap en verse smoothie;

    

Vegetarisch alternatief:

Zie hierboven mits enkele aanpassingen:

Hartige vleesschotel wordt vervangen door vegetarische spread en extra kaas.
Het warme spek en de worstjes worden weggelaten.

 

Menu Lunch (vanaf 4 pers., alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt)

Koud buffet

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes en/of stokbrood met boter;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Oogballen om in te bijten;
Griezelige selderstokjes;
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille;
Spook-tomatenschelpen met grijze garnalen en coctailsaus met whiskey en limoen;
Griezelig hardgekookt eitje met zalmmousse;
Scampi in een heksenmarinade;
Tonijnsla met stukken perzik;
Zalm Tartaar en zalm belle-vue met eigeelsalade;*
Gebakken seizoenspatť met bloedrode ui-confituur;*
Hartige vleesschotel met min 4 keuzen van de chef uit : gekookte hesp, rauwe ham, salami pur porc, gebakken patť met ajuinconfituur, rosbiefsneetjes, kalkoensneetjes, gebraadsneetjes, ...;*
Rundssalade van drakula;*
Huisgesneden Seranoham met duo van meloen;*
Huisgesneden rundscarpacio met kappertjes, rucola en parmezaanse kaas;*
Kipdrummekes met verse annanas; *

Vegetarisch alternatief:

Zie hierboven mits enkele aanpassingen:
De gerechten met * worden vervagen door devolgende gerechten:


Tomaat Mozzarella met rode pesto en olijven (veggie);
Taboulť met zongedraagde tomaatjes en appel (vegan);

Warm Buffet

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Verse slaatjes, min 3 soorten en koude sauzen;
Verse pompoensoep met groen mos en geroosterde nagels;
Jack-o-lantern pompoentaart;
Warme groentjes, griezelige bloemkoolboompjes, spook-champignons, grafbelegen witloof, jonge worteltjes zonder hoofd, warme tomaat met gele schimmel, warme appel met veenbessen, spruitjes met spek, ...;
Warme bijgerechten, bloedrode rijst en puree, slijmerige pasta;

Warme vleesschotels:  lamsbout in het bloed, dode eendenfilet met zombiegroetjes, dracula moussaka (vegetarisch)


Dessertenbuffet

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Kaasschotel met min 4 soorten kaas, zachte en harde met gedroogde vruchten;
Huisgemaakte chocomousse en bloedtiramissu;
Jack-o-lantern fruit bowl;
R.I.P Koekjes, monster donuts en muffins;
Warme amerikaanse pancakes (1 pp) met gifgroene saus;
Profiterolles met warme chocoladesaus en bavarois van chocolade of van passivrucht;