Kasteelbuffet Kasteel de Bunswyck

Koud buffet

Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue, huisbereid
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Huisbereide verse steak tartaar
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel
(Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
Gemarineerde scampi's
Zalmtartaar
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische en vegan gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
Courgetti met romige tomatensaus (vegan)
Rode biet, aardappel, rucola, geroosterde sesam met frambozenvinaigrette (vegan)
Griekse salade met feta
Taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes (vegan)
Pastasalade met zongedroogde tomaatjes (vegan)
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Warm buffet

een wekelijkse keuze van de chef met minstens 5 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch en vegan)

Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan
eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.

Desserten buffet

Chocomousse
Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Boekweitpannekoeken met appel en kaneel (vegan)
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Profiterolles
Cocosrochers (vegan)
Bananenbrood (vegan)
Tiramisu
Gebakjes van het huis
Vers gesneden fruit (vegan)