Kasteelbuffet Kasteel de Bunswyck

Koud buffet

Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue, huisbereid
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel
(Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
Rivierkreeftjes met guacamole
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
Griekse salade met feta
Vegetarische taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes
Pastasalade met zongedroogde tomaatjes
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Warm buffet

een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)

Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan
eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.

Desserten buffet

Chocomousse
Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramisu
Gebakjes van het huis
Vers gesneden fruit