Kasteelbuffet Kasteel de Bunswyck
Koud buffet |
Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey Eitjes met zalmmousse Perzik met tonijnsla Zalm Bellevue, huisbereid Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan Huisbereide verse steak tartaar Spaanse Serano ham met meloen Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus Gemarineerde scampi's Zalmtartaar Lauwe kipdrummekes met verse ananas Boerenpaté met uienconfituur Schotel fijne vleeswaren Vegetarische en vegan gerechten: Tomaat mozarella en basilicum Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel Courgetti met romige tomatensaus (vegan) Rode biet, aardappel, rucola, geroosterde sesam met frambozenvinaigrette (vegan) Griekse salade met feta Taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes (vegan) Pastasalade met zongedroogde tomaatjes (vegan) Frisse salades en sausen, broodvariatie |
Warm buffet |
een wekelijkse keuze van de chef met minstens 5 warme gerechten (vlees, vis, gevogelte en vegetarisch en vegan)
Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt. Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn, vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.
|
Desserten buffet |
Chocomousse Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur Boekweitpannekoeken met appel en kaneel (vegan) Crème brulée Variatie aan bavaroises Profiterolles Cocosrochers (vegan) Bananenbrood (vegan) Tiramisu Gebakjes van het huis Vers gesneden fruit (vegan) |
|