Afhaal en levering van ontbijt, lunch en brunch

Wil je graag een heerlijk ontbijt, een 'stevige' lunch of een uitgebreide brunch organiseren bij jou thuis of op kantoor?  Wij zorgen voor de catering!  Al onze heerlijke gerechten worden klaargemaakt, geschikt en verpakt door ons volgens de normen van de brunch op Kasteel de Bunswyck: verse producten, grote keuze, heerlijke bereiding door onze eigen keuken.  Alles is volledig voorbereid en mooi uitgestald.  Je dient alleen de schotels en kommen op tafel te plaatsen ... en klaar!

Er is keuze tussen 6 buffetten met een uitgebreide selectie aan gerechten.  Doorgaans is er alles bij, je hoeft niet te kiezen.  Je kan ze bestellen in gelijk welke combinatie voor minimum 4 personen.  Het ontbijtbuffet en het dessertenbuffet kan voor 2 personen besteld worden.   
De prijs wordt vooraf betaald, indien mogelijk en  is (all in, ook BTW 12/21%):

* Feestelijk en uitgebreid ontbijt buffet: 33 euro pp
* Feestelijk en uitgebreid koud buffet: 38 euro pp
* Feestelijk en uitgebreid warm buffet: 38 euro pp
* Feestelijk en uitgebreid desserten buffet: 30 euro pp
* Uitgebreid broodjes buffet : 30 euro pp

20% korting voor 2 buffetten, 30% korting voor 3 buffetten en 40% korting voor 4 buffetten!

Wij zorgen voor dranken indien gewenst, prijs zie drankenkaart.  Er zijn ook kortingen mogelijk, klik hier.
Voor het materiaal kan een waarborg gevraagd worden. Die waarborg krijg je terug wanneer het materiaal terugkomt.
Het transport is eenmalig, in een straal van 5km is 5 euro . Daarboven is de transportprijs, 10 euro per 5km extra. Opgepast, levering is afhankelijk van de planning van de chauffeur.


Wij kunnen ook zorgen voor alle materiaal op tafel: tafellinnen en servietten, glazen, bestek en borden, tafelspiegel met kandelaar en bloemenvaasje.  De prijs is 10euro pp.  Wij nenem het vuile serviesgoed mee terug.
Voor bediening is de prijs 40pp en per uur. 

Om te bestellen stuur een mail naar info@kasteeldebunswyck.be.  Info krijg je ook op 0477/342286.  Je ontvangt snel een bevestiging met de betaalgegevens via de bank.

     
 Verwen je geliefde met ontbijt op bed  Ontvang thuis vrienden en familie  Geniet van een mooie dag

     
 Vergader 's morgens of 's middags met lekker eten op je eigen kantoor  met een kleine of een grotere groep  

Alle buffetten worden mooi geschikt en verpakt.
Er is keuze tussen volgende buffetten:

A. Broodjesbuffet (1 buffet per 4-5 personen)

Voor de prijs van 30 euro pp bieden we jou een assortiment aan van verschillende broodjes, panini's en wraps. 

Graag stel ik 4 combinatiepakketten voor:

 Pakket 1: koud  Pakket 2: warm  Pakket 3: koud en warm  Pakket 4: vegetarisch koud en warm
  • Broodje americain van de chef
  • Broodje huisgemaakte kip curry
  • Broodje tonijnsla
  • Broodje club ham - kaas
  • Wrap gerookte zalm
  • Wrap griekse salade met Feta
  • Croissant met kaas
  • Croissant met beenham
  • Open broodje bolognaise gegratineerd
  • Broodje spek, spiegelei, cheddar
  • Broodje vleesbrood, spek, coctailsaus
  • Panini Serrano, Mozzarella, Tomaat
  • Panini kip-ananas-curry
  • Wrap gemarineerde kip
  • Broodje Serrano en Leerdammer
  • Broodje gerookte zalm
  • Open broodje bolognaise gegratineerd
  • Wrap scampi, ananas en cury
  • Panini zalm-tomaat-Mozarella
  • Panini
  • Croissant met kaas en ham
  • Broodje vegan met guacamole en warme geroosterde mediterraanse groenten
  • Broodje Brie en honing
  • Wrap mozzarella tomaat
  • Wrap griekse salade met Feta
  • Wrap geroosterede groeten en Brie
  • Panini 3 kazen
  • Croissant met guacamole en sla/tomaat
Inclusief salad bar en dessertje van de chef.  Inclusief salad bar en dessertje van de chef.  Inclusief salad bar en dessertje van de chef.  Inclusief salad bar en dessertje van de chef.

 

B. Ontbijtbuffet (alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt, vanaf 2 pers.)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, zachte sandwiches, mini-croissants, mini-chocoladekoeken of stokbrood met boter;
Zoete mand met een selectie uit bananenbrood, brownie, muffin en donut;
Zoet beleg met confituur, choco, honing, speculoospasta en appel-peer stroop;
Huisgemaakte granola met zaden, gedroogde vruchten en noten met yogourt;
Vers gesneden gevariŽerd fruit;
Hartige vleesschotel met min 4 keuzen van de chef uit : gekookte hesp, rauwe ham, salami pur porc, gebakken patť met ajuinconfituur, rosbiefsneetjes, kalkoensneetjes, gebraadsneetjes, ...;
Kaasschotel met min 4 soorten kaas in sneetjes en kaas in blok, zachte en harde;
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Warme groentjes zoals gebakken champignons, warme kerstommaatjes, witte bonen in tomatensaus, geroosterde mediterraanse groenten;
Warme worstjes, spek en gebakken appeltjes;

Warme omelette met tuinkruiden en met groentjes;
Warme amerikaanse pancakes (1 pp) met ahornsiroop;
Sinaassap en verse smoothie;
Een glaasje cava (niet per buffet).

 

C. Koud buffet (vanaf 4 pers., alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes en/of stokbrood met boter;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille;
Tomatenschelpen met grijze garnalen en coctailsaus met whiskey en limoen;
Hardgekookt eitje met zalmmousse;
Scampi in een lookmarinade;
Tonijnsla met stukken perzik;
Zalm Tartaar en zalm belle-vue met eigeelsalade;
Gebakken seizoenspatť met ui-confituur;
Fijne vleeswaren, selectie van : salami pur porc, rosbiefsneetjes, gebraadsneetjes, kalkoensneetjes, vleesbroodsneetjes;
Huisgesneden Seranoham met duo van meloen;
Huisgesneden rundscarpacio met kappertjes, rucola en parmezaanse kaas;
Steak tartaar huisbereid;
Kipdrummekes met verse annanas; 
Tomaat Mozzarella met rode pesto en olijven (veggie);
Taboulť met zongedraagde tomaatjes en appel (vegan);

Een glaasje cava (niet per buffet).

D. Warm Buffet (vanaf 4 pers.)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Verse slaatjes, min 3 soorten en koude sauzen;
Verse soep van de chef met garnituur;
Warme groentjes, min 3 keuzen van de chef, afhankelijk van het seizoen: gekarameliseerde witloof, jonge worteltjes, courgette met kerstomaat en zuiderse kruiden, gebakken champignons, gebakken princesseboontjes, gegratineerde tomaat, warme appel met veenbessen,  spruitjes met spek, ...;
Warme bijgerechten, min 2 keuzen van de chef: ovenpatatjes, aardappelblokjes, knolselderpuree, rijst met brunoise van groentjes,...;
Warme vleesschotels met een warme saus, 2 keuzen van de chef. Voorbeelden zijn :varkenshaasje met champignonsaus, varkensgebraad met honing-mosterdsaus, lamsbout met lamsfond, rosbeef met dragonsaus,  vleesbrood met provenÁaalse saus, ...;
Warme gevogelte- en visgerechten, 1 keuze van de chef.  Voorbeelden zijn: kalkoengebraad met pepersaus
, scampi's met een romige tomatensaus, tongschar met bretoense saus, victoriabaars met witte wijnsaus, ...;
Warme vegetarische en vegan gerechten, 1 keuze van de chef.  Voorbeelden zijn: lasagne met boschampignons, gouden bloemkool met cury en garda marsala, venkel met paprika en ui met krokante groentenreepjes, pompoen met feta en granaatappel, ...;

Een glaasje cava (niet per buffet).

E. Dessertenbuffet (vanaf 2 pers.)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Kaasschotel met min 4 soorten kaas, zachte en harde met gedroogde vruchten;
Huisgemaakte chocomousse en tiramissu;
Verse fruitsla met verse slagroom;
Warme pannekoeken en wentelteefjes met warme chocoladesaus en suiker;
Profiterolles met warme chocoladesaus en bavarois van chocolade of van passivrucht;
Selectie uit: Bananenbrood, muffin, brownie en donut;

E. Vegetarisch buffet (koud en warm, vanaf 4 pers.)

Broodmand met gevariŽerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Tomaat Mozzarella met rode pesto en olijven (veggie);
Gebakken quorn met linzen, guacamole, granaatappel en rucola (veggie);
Courgetti met een smeuÔge tomatensaus (vegan);
Taboulť met zongedraagde tomaatjes en appel (vegan);
Rode bietensla met aardappel, rucola, groene boontjes en pijnboompitten (vegan);
Gevulde eitjes met vegetarische mousse.

Verse soep van de chef met garnituur;
Lasagne met boschampignons
Gouden bloemkool met cury en garda marsala (vegan) 
Venkel met paprika en ui met krokante groentenreepjes (vegan)
P
ompoen met feta en granaatappel

Een glaasje cava (niet per buffet).