Menu
|
|
Aperitief van het huis Een glaasje cava van het huis
Soep van het huis Wekelijkse verse soep van de chef
Koud buffet Tomaat met grijze garnaaltjes Eitjes met zalmmousse Perzik met tonijnsla Zalm Bellevue Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan Spaanse Serano ham met meloen Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) Rivierkreeftjes met guacamole Lauwe kipdrummekes met verse ananas Boerenpaté met uienconfituur Schotel fijne vleeswaren Vegetarische gerechten: Tomaat mozarella en basilicum Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel Griekse salade met feta Vegetarische taboulé met geroosterde miditerraanse groentjes Frisse salades en sausen, broodvariatie
Warm buffet een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten (vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)
Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt. Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn, vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
(Vanaf de lente / zomermaanden afgewisseld door een barbeque met een ruime keuze aan vlees en vis)
Dessertenbuffet Een keuze van de chef uit: Chocomousse Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur Rijstpap Crème brulée Variatie aan bavaroises Tiramissu Gebakjes van het huis Dessertje van de chef
|
|
Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om door omstandigheden bepaalde menu's te wijzigen.