|
|
|
Standenbuffet Kasteel de Bunswyck
Kies 4 standjes uit de volgende lijst : |
Eerste buffet: Spaanse tapasbar (gevarieerde tapas zoals opgelegde en geroosterde groenten, gemarineerde ansjovis , chorizo, gemarineerde sardientjes, gazpacho soep, calamares, scampi fritti, enz ) |
Tweede buffet: Italiaans kraampje: seranoham op sokkel met zuiders fruit, bordjes met gegrilde tomaten en mozzarella en twee soorten pasta naar keuze(ravioli met gorgonzola, lasagne met vis, conchiglie met spinazie en mozarella, fusilli met ansjovis, tonijn, olijven in tomatensaus, penne met zongedroogde tomaten en pesto, kippentortellini met paprika's of farfalle met olijven tapenade en kazen). |
Derde buffet: Noorse visschotel : assortiment gerookte vissen met aangepast garnituur en kaviaarbar (lompvis met zure room en blinis vergezeld van een glaasje wodka) |
Vierde buffet: barbecue (lamskoteletjes met tijm, struisvogelmedaillons, tournedos, assortiment worstjes, vergezeld van de nodige sauzen en salades) |
Vijfde buffet: Mexicaanse tacobar (de gast maakt zijn eigen taco klaar naar hartelust) |
Zesde buffet: oosterse wok : wij bereiden ter plekke een uitgebreid gamma van gerechten in de wok. De basis is vis, rundsvlees, varkensvlees of kip. Verder wordt er gebruik gemaakt van een groot assortiment groentjes zoals sojascheuten, basmatirijst, wortel, brocolli, paksoi, chinese kool, sjalot, peulvruchten, ... en van diverse sausjes en oosterse kruiden : gembersaus, vissaus, soja, kokosmelk, kerrie, koreander,... ) |
Zevende buffet: dessertenbuffet (kies 5 soorten) : assortiment minigebakjes, minisoesjes, chocolademousse, crème brulée, fruittaarten en rijstpap, standje met exotische fruitsoorten, roomijs en sorbets |
|