Brunchen op Kasteel de Bunswyck 


Kies een formule:


KASTEELBRUNCH52,- euro pp
4 buffetten, ontbijt, koud, warm en
dessertenbuffet en een glaasje cava.

van 11u00 tot 16u00


LUNCH47,- euro pp
3 buffetten, koud, warm en dessertenbuffet
en een glaasje cava.

van 12u15 tot 16u00


ONTBIJT29,- euro pp
Ontbijtbuffet met warm en koud ontbijt,
koffie,thee, fruitsap en een glaasje cava.

van 10u00 tot 12u00


CHAMPAGNEBRUNCH78,- euro pp
4 buffetten, ontbijt, koud, warm en dessertenbuffet
en een halve fles champagne per persoon.

van 11u00 tot 16u00

Alle prijzen zijn geldig voor de aangegeven duurtijd.  Na het einduur zal een vergoeding van 5 euro per uur en per persoon worden aangerekend, gebaseerd op het beginaantal.  In deze prijs zitten alle standaarddranken inbegrepen. 

Verjaardagsbrunch, (kinder) kortingen?
Tijdens de maand van je verjaardag, jubileum, huwelijksverjaardag kan je goedkoop brunchen!
Kom met (min.) 4 personen brunchen op Kasteel de Bunswyck en één persoon bruncht dan gratis mee (dit geldt niet voor de dranken). Deze actie geldt voor al onze brunchen (ontbijtbrunch, lunch, kasteelbrunch, champagnebrunch) Deze aanbieding is alleen maar geldig in de maand van je verjaardag/jubileum/huwelijks verjaardag, en met een review op een social media pagina (Facebook, Google+, Tripadvisor, Resto.be).
Je dient de reservatie te maken via email met je 'verjaardags' datum duidelijk vermeld. Deze korting is niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties
Kinderkortingen, groepskortingen: bekijk alle kortingen hier

Springkasteel en voetbal-goals.
Kinderen worden niet vergeten op Kasteel de Bunswyck.

Bij mooi weer, een springkasteel voor de kleintjes en 2 voetbalgoals voor de 'grotere'. Bij slecht weer spelen we leuke filmpjes af, maar een boekje lezen of kleuren kan ook, vraag er naar bij de bediening. Zodoende blijft het leuk voor iedereen. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheden, vraag er naar bij de reservering

Buiten eten?
Kasteel de Bunswyck biedt een beperkt aantal plaatsen aan om buiten te eten.

Uiteraard wil je bij goed weer buiten eten! Geen probleem, want wij beschikken dan ook over een mooi terras! Vraag ernaar bij de reservatie, want de plaatsen zijn beperkt! Hoe gaat dit in zijn werk? Wij voorzien binnen, zoals gewoonlijk, een mooi gedekte tafel voor jullie en buiten ook nog eens een extra tafel. Laat het weer het toe, dan verhuis je gewoon naar buiten.  De prijs is 5euro per persoon.

Dranken?
Bij alle formules is een glaasje cave, koffie, thee en fruitsap inbegrepen. Bij de champagnebrunch is een halve fles champagne per persoon inbegrepen.
 Wij voorzien tevens in een karaf lekker fruitwater.
Andere dranken zoals minerale waters, wijnen of frisdranken kunnen besteld worden aan de prijzen van de kaart (klik hier) of met een drankenforfait (zie prijslijst dranken onderaan)

Reserveren?
klik hier