Een standaard menu voor de brunch op zondag:

Ontbijtbuffet
(aanvang 10u00 voor ontbijformule)
(aanvang 11u00 voor kasteel- en champagnebrunch)

Variatie aan broden om zelf te snijden
Variatie aan kleine restaurantbroodjes en zachte sandwiches
Chocoladebroodjes en croissants
Variatie aan ontbijtgranen
Peperkoek, Cake
Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta
Schotel met variatie aan kazen
Schotel met variatie aan charcuterie
Verse fruitsla
Yoghurt
Gerookte zalm
Salades
Spiegelei van de chef
Roer eitjes natuur, met zalm of met bieslook
Kempisch ontbijtspek uit de oven
Warme kerstomaatjes
Warme appeltjes
Gebakken champignons
Gebakken worstjes
Mini pannekoekjes

(einde ontbijtformule)


Aperitief van het huis
(aanvang 12u15 voor lunch formule)
Een glaasje cava van het huis

Soep van het huis
(12u30)
Wekelijkse soep van de chef

Koud buffet
(12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Gevarieerde vleesschotel
Vegetarische schotel met quorn en granaatappel
Vegetarische griekse salade met feta
Frisse salades en sausen, broodvariatie


Warm buffet
(13u30)
een wekelijkse keuze van de chef met minstens 3 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en/of vegetarisch)
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta

(Vanaf de lente / zomermaanden afgewisseld door een barbeque met een ruime keuze aan vlees en vis)


Dessertenbuffet
(14u30)
Een keuze van de chef uit:
Chocomousse
Parfait de Bunswyck
Rijstpap
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramissu
Gebakjes van het huis
Dessertje van de chef

Einde kasteelbrunch, lunch en champagneformule
(15u30-16u00)


Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om door omstandigheden bepaalde menu's te wijzigen.