|
|
|
Het menu voor de 'brunch':
Ontbijtbuffet (van 10u00 tot 12u00) Variatie aan broden om zelf te snijden Variatie aan kleine restaurantbroodjes, zachte sandwiches en gluten-vrije broodjes (ook vegan, lactozevrij) Chocoladebroodjes, croissants, bananenbrood (vegan) muffins en donuts Variatie aan ontbijtgranen, granola (huisgemaakt, gewoon en gluten-vrij) en vegan porridge met verse bessen, noten, zaden, warme chocoladesaus, cocosschilfers, speculaaskruimels, gedroogde vruchten, e.d. Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta Schotel met variatie aan kazen, in sneetjes, in blok (hard of zacht) Schotel met variatie aan charcuterie Vegan spread, vegan smoothie (meloen, annanas, bosbes, rode biet, lijnzaad, soya) Verse fruitsla, Yoghurt, chia pudding Gerookte zalm, frisse salades Live gebakken spiegelei en omelet, gewonnen brood (gewoon en vegan) Live gebakken american pancakes en vegan boekweitpannekoeken, mini pannekoekjes (belgische)
Kempisch ontbijtspek uit de oven Frittada (italiaanse omelet met veel groentjes) Warme kerstomaatjes, warme appeltjes Gebakken champignons, gebakken worstjes Boontjes in tomatensaus
Soep van het huis (12u30 - 14u30) Verse soep van de chef
Koud buffet (12u30 - 14u30) Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemaakte coctailsaus met whiskey en limoen Eitjes met zalmmousse Perzik met tonijnsla Zalm Bellevue, huisbereid Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan Spaanse Serano ham met meloen Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus Gemarineerde scampi's, zalm tartaar Lauwe kipdrummekes met verse ananas Boerenpaté met uienconfituur Schotel fijne vleeswaren Vegetarische of vegan gerechten: Tomaat mozarella en basilicum Rucola schotel met gebakken quorn, linzen en granaatappel Griekse salade met feta Taboulé met zongedroogde tomaatjes en appel (vegan)C Courgetti met een paprika saus (vegan) Slaatje van rode biet, rucolla, pijnboompitten en aandappel (vegan) Frisse salades en sausen, broodvariatie
Warm buffet (13u30 - 14u30) een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten (vlees, vis, gevogelte en vegetarisch/vegan) Alle gerechten worden zonder saus gepresenteerd, maar je hebt de keuze uit verchillende warme en koude sauzen. Mooi assortiment warme groenten Geroosterde maïs, geroosterde ananas of bakbanen (vegan)
Vlees en gevogelte zijn een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt. Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn, vergezeld met een variatie van aardappelbereidingen, rijst of pasta Het vlees word live afgebakken. Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.
Dessertenbuffet (14u30 - 15u30) Chocomousse Cheesecake Profiterolles met chocoladesaus Boekweitpannekoek (vegan) Pancakes met appel, blauwe bessen en slagroom (life bereid) Cocosrochers (vegan) Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur Crème brulée Variatie aan bavaroises Tiramisu Gebakjes van het huis Vers gesneden fruit Kaasschotel met garnituur
Einde kasteelbrunch, lunch en champagneformule (16u00)
Er wordt grote zorg besteed aan de bereidingen, met name de vegan en allergeenvrije bereidingen. Echter, wij beschikken slechts over 1 keuken, zodat er de mogelijkheid van contaminatie bestaat. Dus, er kan niet uitgeloten worden dat er sporen van een ingrediënt in een ander gerecht terecht aanwezig is.
Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om door omstandigheden bepaalde menu's te wijzigen.
|