Valentijnsbuffet donderdag 14/02/2019

    en op zondag 17/02/2019 valentijnsbrunch

    Valentijn, de dag om de liefde te vieren en te delen!
    Uiteraard kan je dan bij Kasteel de Bunswyck terecht voor een romantisch diner bij kaarslicht met zijn twee of in groep.


     


    Verras je geliefde met een smakelijk valentijns 3-gangen buffet op donderdag avond.

    Wij ontvangen je graag met een aperitief van het huis tussen 18.30 en 19.30 uur. Het einde van het buffet is om 23.30 uur

    Dit is het menu overzicht met gerechten die op het valentijns 3-gangen buffet komen staan:

    Aperitief van het huis

    Een glaasje cava van het huis

    Soep van het huis

    Verse soep van de chef

    Koud buffet

    Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
    Eitjes met zalmmousse
    Perzik met tonijnsla
    Zalm Bellevue, huisbereid
    Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
    Spaanse Serano ham met meloen
    Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
    Rivierkreeftjes met guacamole
    Lauwe kipdrummekes met verse ananas
    Boerenpaté met uienconfituur
    Schotel fijne vleeswaren
    Vegetarische gerechten:
    Tomaat mozarella en basilicum
    Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
    Griekse salade met feta
    Vegetarische taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes
    Frisse salades en sausen, broodvariatie

    Warm buffet
    een keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
    (vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)

    Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
    Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
    vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
    Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan 
    eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.


    Dessertenbuffet
    Een keuze van de chef uit:
    Chocomousse
    Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
    Crème brulée
    Variatie aan bavaroises
    Tiramisu
    Gebakjes van het huis
    Vers gesneden fruit


    Prijs 3 gangenbuffet met aangepaste wijnen: 59 euro pp (incl btw)
    Prijs 3 gangenbuffet zonder aangepaste wijnen: 47 euro pp (incl btw)

     

    Valentijnsbrunch zondag 17/02/2019


    Je kan ook kiezen om je geliefde te verrassen met een valentijnsbrunch op zondag
    Er is dan keuze uit deze 4 formules.

    Ontbijtbuffet
    (aanvang 10u00 voor ontbijformule)
    (aanvang 11u00 voor kasteel- en champagnebrunch)

    Variatie aan broden om zelf te snijden
    Variatie aan kleine restaurantbroodjes en zachte sandwiches
    Chocoladebroodjes en croissants
    Variatie aan ontbijtgranen en granola met verse bessen, noten, e.d.
    Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta
    Schotel met variatie aan kazen
    Schotel met variatie aan charcuterie
    Verse fruitsla
    Yoghurt
    Gerookte zalm
    Salades
    Spiegelei van de chef, roereitjes
    Kempisch ontbijtspek uit de oven
    Warme kerstomaatjes
    Warme appeltjes
    Gebakken champignons
    Gebakken worstjes
    Boontjes in tomatensaus
    Mini pannekoekjes

    (einde ontbijtformule)


    Aperitief van het huis
    (aanvang 12u15 voor lunch formule)
    Een glaasje cava van het huis

    Soep van het huis
    (12u30)
    Verse soep van de chef

    Koud buffet
    (12u30)
    Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
    Eitjes met zalmmousse
    Perzik met tonijnsla
    Zalm Bellevue, huisbereid
    Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
    Spaanse Serano ham met meloen
    Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
    Rivierkreeftjes met guacamole
    Lauwe kipdrummekes met verse ananas
    Boerenpaté met uienconfituur
    Schotel fijne vleeswaren
    Vegetarische gerechten:
    Tomaat mozarella en basilicum
    Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
    Griekse salade met feta
    Vegetarische taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes
    Frisse salades en sausen, broodvariatie

    Warm buffet
    (13u30)
    een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
    (vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)

    Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
    Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
    vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
    Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan
    eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.


    Dessertenbuffet
    (14u30)
    Een keuze van de chef uit:

    Chocomousse
    Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
    Crème brulée
    Variatie aan bavaroises
    Tiramisu
    Gebakjes van het huis
    Vers gesneden fruit


    Einde kasteelbrunch(15u30-16u00)

     


     


    Reserveren;

    Formulier buiten gebruik : gelieve een email te sturen naar info@kasteeldebunswyck.be 

    Mogen wij uw vriendelijk vragen om zeker te reserveren voor het Valentijnsdiner! Last minute reservaties (2 dagen op voorhand) kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd. (0477 34 22 86). Voor verrassingen, gelieve bij opmerkingen te noteren dat er geen bevestigingsmail mag worden verstuurd.

    Voornaam: * 
    Naam: * 
    Adres: 
    Postcode: 
    Stad: 
    Land: 
    Geboortedatum: 
    Telefoon nummer: 
    e-mail: * 
    Gewenste datum: * 
    Aantal volw: * 
    Aantal kind (7-12 jaar 30% korting): 
    Aantal kind (4-6 jaar 50% korting): 
    Aantal kind (0-3 jaar gratis): 
    Geschat aankomstuur: * 
    Opmerkingen