Valentijnsbuffet donderdag 14/02/2019
en op zondag 17/02/2019 valentijnsbrunch
Valentijn, de dag om de liefde te vieren en te delen!
Uiteraard kan je dan bij Kasteel de Bunswyck terecht voor een romantisch diner bij kaarslicht met zijn twee of in groep.
Verras je geliefde met een smakelijk valentijns 3-gangen buffet op donderdag avond.
Wij ontvangen je graag met een aperitief van het huis tussen 18.30 en 19.30 uur. Het einde van het buffet is om 23.30 uur
Dit is het menu overzicht met gerechten die op het valentijns 3-gangen buffet komen staan:
Aperitief van het huis
Een glaasje cava van het huis
Soep van het huis
Verse soep van de chef
Koud buffet
Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue, huisbereid
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
Rivierkreeftjes met guacamole
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
Griekse salade met feta
Vegetarische taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes
Frisse salades en sausen, broodvariatie
Warm buffet
een keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)
Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan
eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.
Dessertenbuffet
Een keuze van de chef uit:
Chocomousse
Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramisu
Gebakjes van het huis
Vers gesneden fruit
Prijs 3 gangenbuffet met aangepaste wijnen: 59 euro pp (incl btw)
Prijs 3 gangenbuffet zonder aangepaste wijnen: 47 euro pp (incl btw)
Valentijnsbrunch zondag 17/02/2019
Je kan ook kiezen om je geliefde te verrassen met een valentijnsbrunch op zondag
Er is dan keuze uit deze 4 formules.
Ontbijtbuffet
(aanvang 10u00 voor ontbijformule)
(aanvang 11u00 voor kasteel- en champagnebrunch)
Variatie aan broden om zelf te snijden
Variatie aan kleine restaurantbroodjes en zachte sandwiches
Chocoladebroodjes en croissants
Variatie aan ontbijtgranen en granola met verse bessen, noten, e.d.
Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta
Schotel met variatie aan kazen
Schotel met variatie aan charcuterie
Verse fruitsla
Yoghurt
Gerookte zalm
Salades
Spiegelei van de chef, roereitjes
Kempisch ontbijtspek uit de oven
Warme kerstomaatjes
Warme appeltjes
Gebakken champignons
Gebakken worstjes
Boontjes in tomatensaus
Mini pannekoekjes
(einde ontbijtformule)
Aperitief van het huis
(aanvang 12u15 voor lunch formule)
Een glaasje cava van het huis
Soep van het huis
(12u30)
Verse soep van de chef
Koud buffet
(12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemakt coctailsaus met whiskey
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue, huisbereid
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
Rivierkreeftjes met guacamole
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
Griekse salade met feta
Vegetarische taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes
Frisse salades en sausen, broodvariatie
Warm buffet
(13u30)
een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)
Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta
Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan
eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.
Dessertenbuffet
(14u30)
Een keuze van de chef uit:
Chocomousse
Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramisu
Gebakjes van het huis
Vers gesneden fruit
Einde kasteelbrunch(15u30-16u00)
Reserveren;
Formulier buiten gebruik : gelieve een email te sturen naar info@kasteeldebunswyck.be
Mogen wij uw vriendelijk vragen om zeker te reserveren voor het Valentijnsdiner! Last minute reservaties (2 dagen op voorhand) kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd. (0477 34 22 86). Voor verrassingen, gelieve bij opmerkingen te noteren dat er geen bevestigingsmail mag worden verstuurd.