Eindejaarsbrunch op Kasteel de Bunswyck
De kerstman, de eerste sneeuwvlokjes en het einde van 2015. Wij willen het jaar al feestend afsluiten.
Daarom dompelt Kasteel de Bunswyck zich onder in de eindejaarsfeesten en bieden wij u de mogelijkheid om uw feestdagen in stijl te vieren.
Gedurende heel het jaar kan je al op zondag genieten van onze smakelijke brunches, maar in de maand december gaan we een stapje verder:
- Aangepaste extra feestelijk menu
- Gratis glaasje cava of jenever
- Warme chocomelk voor de kindjes
- Leuke kerstversiering
- Kinderanimatie (kerstfilms,...)
Gezellige en warme kerstsfeer voor iedereen
Bij geschikt weer en voldoende aantal kinderen voorzien wij nog extra animatie
- Sneeuwmannen maken in de tuin
- Sneeuwballengevecht in de tuin
Wanneer:
Zondag 25 en 27 december 2015 en 3 januari 2016
Prijzen, reserveren:
Klik hier voor de mogelijke formules
(standaard prijzen van de brunch van toepassing)
RESERVEER HIER
Vrijdag 25/12/2015 (KERSTDAG)
zondag 27/12/2015
zondag 3/01/2016 (NIEUWJAARSBRUNCH)
Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)
Gebakken kempisch spek
Spiegeleitjes
Roereitjes natuur, zalm of bieslook
Zacht gekookte eitjes op vraag en naar wens
Mini pannekoekjes.
Witte en zwartje pens
Chippolata en gerooktje worstjes
Boontjes in tomaat
Gestoofde appeltjes in bruine suiker
Gebakken champignons
Lauwe Kersttomaatjes Avignon
Assortiment van gesneden kazen
Assortiment van uitgelezen franse zachte kazen
Verse kaas en Yohurts
Cornflakes in ruime variatie
Verse meergranen brood, Baguette, Rozijnen en Suikerbrood.
Huisgemaakte Luikse craqueline.
Diverse broodjes.
Croissants, Chocoladebroodjes, Rozijnnenkoekjes.
Ruim assortiment van confituur
Honing, Siroop, Choco, Speculaaspasta, Hagelslag.
Huisgemaakte appelcake
Verse fruitsla
Vers geperst sinaasappelsap
Koffie, Thee, Warme melk en Chocomelk
Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis
Koud buffet (12u30)
Verse zalmfilet in schoon zicht
Tomaat garnaal
Tonijn
Gerookte vissoorten
Visterine
Gemarineerde scampi
Mimosaeitjes
Kippendrums
Huisbereid Frikadellenbrood
Diverse pate’s
Fijne charcuterie
Carpaccio
Seranoham met meloen
Tomaat Mozarella
Diverse vleessaldes
Uitgebreide saladebar
Soep:
Agnes Sorelsoep
Tomatensoep met kippenballetjes
Warm buffet: (13u30)
Koninginnehapje en het koekje erbij
Varkenshaasje
Kalkoenrollade met spinazie
Varkensgebraad “Prins Orlof”
Rundstong in Madeira
Sauzen : Champignonroom, Peperroom
Kabeljauwhaasje met tuinkruiden.
Tongrolletje
Sauzen: Boter-citroen, Kreeftensaus
Brusselse spruitjes
Gelakt witloof
Kruidige tuinbonen.
Amandelkroketjes
Gratintaartje
Puree in wintersjasje.
Incl. vegetarisch
Kaaskroketjes van oude brugsekaas met gekaramelliseerde appel
Quiche van prei en champignons
Dessertenbuffet: (14u30)
Ruime keuze waaronder de klassiekers zoals Chocomouse van witte en fondant chocolade
Bavaroises en fijne patteserie.
En het exclusieve “Parfait de Bunswyck”
Einde kasteelbrunch, lunch en champagnebrunch: (15u30 - 16u00)
RESERVEER HIER