Sinterklaasbrunch 6/12/2015

Sinterklaas heeft vannacht leuke kadootjes en lekkers gebracht. Bij kasteel de Bunswyck heeft hij zo veel lekkers gebracht dat we hulp nodig hebben om alles op te eten.

 

Kom brunchen op zondag 6 december, en help ons om alle lekkers mee op te eten. Wij zorgen voor gerechtjes speciaal voor alle kinderen. Wij voorzien animatie, buiten als het kan met ons springkasteel, binnen met leuke filmpjes en tekenen.

Klik hier voor de mogelijke formules!
(standaard prijzen van de brunch)
RESERVEER HIER

Sinterklaasmenu:

(aanvang 09u30 voor het luxe ontbijt formule, aanvang 11u00 bij de kasteel- of champagnebrunch formule)
Variatie aan broden om zelf te snijden
Variatie aan kleine restaurantbroodjes en zachte sandwiches
Chocoladebroodjes en croissants
Variatie aan ontbijtgranen
Peperkoek, Cake
Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta
Schotel met variatie aan kazen
Schotel met variatie aan charcuterie
Verse fruitsla
Variatie aan yoghurt
Gerookte zalm
Salade
Spiegelei van de chef
Roer eitjes natuur, met zalm of met bieslook
Kempisch ontbijtspek uit de oven
Warme kerstomaatjes
Warme appeljes
Gebakken champignons
Gebakken worstjes
Mini pannekoekjes

Aperitief van het huis
(aanvang 12u15 voor lunch formule)

Een glaasje cava van het huis

Soep van het huis
(12u30)

 Tomatensoep met balletjes

Koud buffet
(12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Gevarieerde vleesschotel
Frisse salades en sausen, broodvariatie


Warm buffet
(13u30)
 Koninginnehapje van de chef met verse champignons en vlees van Mechelse koekoek
Huisbereide vleesballetjes in tomatensaus met extra groentjes
 Lekker sappig varkenshaasje met champignonsaus
Tongrolletjes in zachte kreeftensaus
Kippenfingers
Fishsticks


Erwtjes en worteltjes
Boontjes met sjalot en spekjes

Witte rijst
Aardappelnootjes
Broccolistoemp.

Vegetarische lasagne van de chef met veel groentjes

Dessertenbuffet
(14u30)
Een keuze van de chef uit:
 Pannekoekjes met ijs en chocoladesaus
Chocomousse
Parfait de Bunswyck
Rijstpap
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramissu
Gebakjes
Dessertje van de chef

Einde kasteelbrunch, lunch en champagneformule
(15u30-16u00)

Klik hier
voor de mogelijke formules!
(standaard prijzen van de brunch)
RESERVEER HIER