Het menu voor de 'brunch':

Ontbijtbuffet    (van 10u00 tot 12u00)
Variatie aan broden om zelf te snijden
Variatie aan kleine restaurantbroodjes, zachte sandwiches en gluten-vrije broodjes (ook vegan, lactozevrij)
Chocoladebroodjes, croissants, bananenbrood (vegan) muffins en donuts
Variatie aan ontbijtgranen, granola (huisgemaakt, gewoon en gluten-vrij) en vegan porridge met verse bessen, noten, zaden,
warme chocoladesaus, cocosschilfers, speculaaskruimels, gedroogde vruchten,  e.d.
Keuze uit verscheidene confituren, honing, choco, speculaaspasta
Schotel met variatie aan kazen, in sneetjes, in blok (hard of zacht)
Schotel met variatie aan charcuterie
Vegan spread, vegan smoothie (meloen, annanas, bosbes, rode biet, lijnzaad, soya)
Verse fruitsla, Yoghurt, chia pudding
Gerookte zalm, frisse salades
Live gebakken spiegelei en omelet, gewonnen brood (gewoon en vegan)
Live gebakken american pancakes en vegan boekweitpannekoeken, mini pannekoekjes (belgische)

Kempisch ontbijtspek uit de oven
Frittada (italiaanse omelet met veel groentjes)

Warme kerstomaatjes, warme appeltjes
Gebakken champignons, gebakken worstjes
Boontjes in tomatensaus

Soep van het huis   (12u30 - 14u30)
Verse soep van de chef

Koud buffet   (12u30 - 14u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes, zelfgemaakte coctailsaus met whiskey en limoen
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue, huisbereid
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel) met gravad lax saus
Gemarineerde scampi's, zalm tartaar
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische of vegan gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn, linzen en granaatappel
Griekse salade met feta
Taboulé met zongedroogde tomaatjes en appel (vegan)C
Courgetti met een paprika saus (vegan)
Slaatje van rode biet, rucolla, pijnboompitten en aandappel (vegan)
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Warm buffet   (13u30 - 14u30)
een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch/vegan)
Alle gerechten worden zonder saus gepresenteerd, maar je hebt de keuze uit verchillende warme en koude sauzen.
Mooi assortiment warme groenten
Geroosterde maïs, geroosterde ananas of bakbanen (vegan)

Vlees en gevogelte zijn een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie van aardappelbereidingen, rijst of pasta
Het vlees word live afgebakken. Deze manier van werken verzekerd sappiger vlees en bovendien kan 
eenieder veel meer combineren en kiezen voor het lekkerste gerecht.


Dessertenbuffet    (14u30 - 15u30)
Chocomousse
Cheesecake
Profiterolles met chocoladesaus
Boekweitpannekoek (vegan)
Pancakes met appel, blauwe bessen en slagroom (life bereid)
Cocosrochers (vegan)

Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramisu
Gebakjes van het huis
Vers gesneden fruit
Kaasschotel met garnituur

Einde kasteelbrunch, lunch en champagneformule
(16u00)

Er wordt grote zorg besteed aan de bereidingen, met name de vegan en allergeenvrije bereidingen. 
Echter, wij beschikken slechts over 1 keuken, zodat er de mogelijkheid van contaminatie bestaat. 
Dus, er kan niet uitgeloten worden dat er sporen van een ingrediënt in een ander gerecht aanwezig is. 


Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om door omstandigheden bepaalde menu's te wijzigen.