Wij creŽren voor jullie en voor ons een veilige omgeving!

1. Afstand van 1.5m bewaren

Wij hebben de ruimte en de organisatie om steeds een afstand van 1.5m te houden van elkaar.  De tafels zijn op 1.5m afstand van elkaar geplaatst.  Wij zorgen voor voldoende ruimte om afstand te houden van de tafels als je voorbij loopt.  Er is een circulatieplan zodat je niemand in de tegengestelde richting 'tegenkomt'.

Wij rekenen op je vriendelijkheid en beleefdheid om, als er een smalle doorgang is, ruimte te laten, zodat iedereen veigig mekaar kan passeren.

Aan tafel gebruiken we geen mondmaskers.  Het is wel fijn dat, als je je van je tafel verwijdert, je een mondmasker aandoet.

 

2. Je moets niets aanraken wat door iemand anders werd aangeraakt

Wat wij op tafel hebben voorzien is ontsmet en wordt alleen door de tafelgenoten gebruikt. 

Deuren blijven allen openstaan zodat je geen klink hoeft aan te raken.  Wij ontsmetten zowiezo regelmatig de oppervlakken die als eens gemakkelijk worden aangeraakt.

Heb je toch iets aangeraakt, er is op verschillende plaatsten ontsmettingalcohol aanwezig om je hande te ontsmetten.

De toiletten worden heel regelmatig ontsmet.  Ben je onzeker, dan staat er bij de toiletten een bus ontsmettingsalcohol dat je zelf mag gebruiken.

 

3. De buffetten zijn bediend

Wij hebben ons systeem aangepast.  Nog steeds vind je onze vertrouwde rijke buffetten terug.  Je kan dus nog steeds kiezen waar je op dat moment zin in hebt.  Echter meer ingrediŽnten zijn individueel of per tafel verpakt.  Je raakt alleen aan wat je neemt.  Sommige verpakkingen (vb mayonaise) is verpakt per tafel.  Dus best is dat 1 persoon een potje neemt dat op je tafel blijft staan gedurende heel het event e, gebruikt wordt door alle tafelgenoten.

Voor de gerechten die nioet individueel verpakt zijn, bedienen wij jullie.  Je zegt het maar en wij scheppen op.  Zo hoef je niets aan te raken dat door iemand anders werd aangeraakt.

Ook aan het buffet is voldoende plaats voorzien en een circulatieplan om je veilig te laten bedienen.

Wij proberen tafel per tafel uit te nodigen zodat er geen files aan het buffet ontstaan. 

Op deze mannier creŽren we een volledig veilige omgeving.

 

4. Plaatsen buiten

Wij hebben verschillende terassen waar je kan eten.  Hier gelden dezelfde regels als voor de plaatsen binnen.

 

5. Kinderen kunnen veilig spelen

Wij beschikken over een groot park, en daar kunnen de kinderen zich uitleven.  Zij moeten zelf wat letten op de afstand van 1.5m.  Maar er is veel ruimte.

De springkastelen worden toegewezen per tafel (met kinderen) voor 45min.  Daaropvolgend wordt het springkasteel volledig ontsmet voor er andere kinderen van een volgende tafel opmogen.  Deze tijdsslot worden toegewezen bij de ontvangst aan tafel.