Brunchen op Kasteel de Bunswyck 

Kies een formule:


KASTEELBRUNCH69,- euro pp
4 buffetten, ontbijt, koud, warm en
dessertenbuffet en een glaasje cava.

van 11u00 tot 16u00


LUNCH62euro pp
3 buffetten, koud, warm en dessertenbuffet
en een glaasje cava.

van 12u15 tot 16u00


ONTBIJT42,- euro pp
Ontbijtbuffet met warm en koud ontbijt,
koffie,thee, fruitsap en een glaasje cava.

van 10u00 tot 12u00


CHAMPAGNEBRUNCH104euro pp
4 buffetten, ontbijt, koud, warm en dessertenbuffet
en een halve fles champagne per persoon.

van 11u00 tot 16u00

Alle prijzen zijn geldig voor de aangegeven duurtijd. 

Na het einduur zal een vergoeding van 5 euro per uur en per persoon worden aangerekend, gebaseerd op het beginaantal.  In deze prijs zitten alle standaarddranken inbegrepen. 

Andere formule: kies zelf je buffet(ten)

Je kan zelf kiezen welk buffet of welke opeenvolgende buffetten je neemt. Er is de keuze uit 4 buffetten:

- ontbijt buffet (tussen10u en 12u)
- koud buffet (tussen 12u30 en 14u30)
- warm buffet (tussen 13u30 en 14u30)
- dessertenbuffet (ttussen 14u30 en 15u30)

De prijs is afhankelijk van het aantal buffetten je kiest : 1 buffet: 44 euro pp, 2 buffetten: 54 euro pp, 3 buffetten: 62 euro pp en 4 buffetten: 69 euro pp.

Privé zaal(tje)

Vanaf 20 personen krijg je gratis een zaal(tje) apart.  De buffetten staan centraal voor alle groepen.  Het drankenforfait is verplicht.
Ben je met minder dan 20 personen? Dan kan je wel een zaaltje apart krijgen mits toeslag van 150 euro als er minder dan 15 gasten zijn of 75 euro als er minder dan 20 gasten zijn.

Verjaardagsbrunch, (kinder) kortingen? 

Tijdens de maand van je verjaardag, jubileum, huwelijksverjaardag brunch jre gratis!
Kom met (min.) 4 personen brunchen op Kasteel de Bunswyck en één persoon bruncht dan gratis mee (dit geldt niet voor de dranken). Deze actie geldt voor al onze brunchen (ontbijtbrunch, lunch, kasteelbrunch, champagnebrunch) Deze aanbieding is alleen maar geldig in de maand van je verjaardag/jubileum/huwelijks verjaardag, en met een review op een social media pagina (Facebook, Google+, Tripadvisor, Resto.be).
Je dient de reservatie te maken via email met je 'verjaardags' datum duidelijk vermeld. Deze korting is niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties
Kinderkortingen, groepskortingen: bekijk alle kortingen hier

Springkasteel en voetbal-goals.
Kinderen worden niet vergeten op Kasteel de Bunswyck.

Bij mooi weer, een springkasteel voor de kleintjes en 2 voetbalgoals voor de 'grotere'. Bij slecht weer is er het INDOOR springkasteel en spelen we leuke filmpjes af, maar een boekje lezen of kleuren kan ook, vraag er naar bij de bediening. Zodoende blijft het leuk voor iedereen. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheden, vraag er naar bij de reservering

Buiten eten?
Kasteel de Bunswyck biedt een beperkt aantal plaatsen aan om buiten te eten.

Uiteraard wil je bij goed weer buiten eten! Geen probleem, want wij beschikken dan ook over een mooi terras! Vraag ernaar bij de reservatie, want de plaatsen zijn beperkt! Hoe gaat dit in zijn werk? Wij voorzien binnen, zoals gewoonlijk, een mooi gedekte tafel voor jullie en buiten ook nog eens een extra tafel. Laat het weer het toe, dan verhuis je gewoon naar buiten.  De prijs is 5euro per persoon.

Dranken?
Bij alle formules is een glaasje cave, koffie, thee en fruitsap inbegrepen. Bij de champagnebrunch is een halve fles champagne per persoon inbegrepen.
 
Wij voorzien tevens in lekker fruitwater op het buffet.
Andere dranken zoals minerale waters, wijnen of frisdranken kunnen besteld worden aan de prijzen van de kaart (klik hier) of met een drankenforfait (zie prijslijst dranken onderaan).  Op speciale dagen (valentijn, pasen, moederdag, kerstdag,...) en vanaf 15 personen is het drankenforfait verplicht.

Reserveren?
Stuur een email naar info@kasteeldebunswyck.be